lørdag 20. september 2014

Tredje runde

 De to norgesmesterne vi noensinne har hatt møtes i runde tre. Resultatene har ikke kommet opp ennå, men det kan virke på Torill Johansen i pausen etterpå som om hun tapte.


 TENKETENKE

Vi har havnet i mediene. Dette er sakset fra pressemeldingen jeg sendte ut for noen uker siden. Håper journalisten som har kommet hit lager en litt større greie. Utsnitt fra premiebordet. Proffbrett fra det store utland går til vinneren. -Taral, har du en kommentar til bloggen?
-Bra.
-Javel.Og nå: LUNSJ!

1 kommentar:

  1. Og NM i Sinna-Scrabble er i gang! Turneringen går parallellt med det ordentlige NM i Scrabble, og er en variant med mer action, da sterke fornærmelser oppfordres og kroppskontakt er tillatt:

    I det første partiet, mellom Åge Fnattskog og Lise Lurenelei oppstår det tidlig komplikasjoner da Åge legger bingoen "FJØSNISSE" som en direkte provokasjon! Lise svarer på direkten med en rett venstre som velter Åge av stolen, og han må ta en telling! Mens han befinner seg på golvet legger Lise poengsankerne "HÅNDGEMENG" og "TALEVANSKER" før han får summet seg! Men Åge er deretter raskt tilbake på stolen og avleverer et snedig TUPP i kneet til Lise, før han kontrer med ordet "FLAKSEHØNE" som sender Lise i tenkeboksen. Så heller han vaffelrøre nedover ørene hennes, og drar til med sleiva, for god uttelling. Lise er i trøbbel!

    SvarSlett