søndag 21. september 2014

Ellevte runde

 Resultatside: http://live.scrabbleforbundet.no/nm2014/html/index.html


Lunsjen er overstått og vi er i gang med runde 11. I første runde av semifinalene våre vant Stian over Jørgen, mens Jon vant over Tom. Semifinalen spilles over en runde til, og blir det 1-1, er det marginen som avgjør. I kampen mellom Stian og Jørgen ser jeg LÅKHETeN* ligge på brettet, men det finner jeg ikke i noen av ordbøkene, så den burde noen ha protestert på. Når jeg ser på legger Jørgen FECET*, som blir utfordret. Han blandet den nok sammen med FECIT.
Stian - Jørgen, halvveis

Jon og Tom har så langt blant annet bingoene OIINGeN og TILLAGES på brettet sitt. Når jeg kommer innom igjen helt på slutten sitter Tom med brikkene RSTØ, og ligger an til å vinne kampen, men ikke nok til å vinne semifinalen. Hvis han gjør seg ferdig og skårer nok poeng kan han vinne. Han kan legge STRØ et sted på brettet, men det gir bare 17, som ikke er nok. ØRST, hvis det er et ord, gir han nok poeng, og jeg kan høre han mumler det for seg selv. Han legger det trygge STRØ, havner ett poeng bak, og guttene tar en omtelling for å være sikker. Tom vinner kampen, men Jon vinner semifinalen med ett poeng.Stian vinner også sin semifinale, og finalen er klar.

Jeg spiste lunsj sammen med turneringsleder Taral og deltager Eskil. Eskil forteller Taral at han ikke kommer til å vinne NM i år, et relativt åpenbart utsagn da Taral ikke deltar. Men Taral svarer at det er jo han som har laget turneringssystemet, og at det fort kan komme noen overraskelser på slutten, i ekte Paradise Hotel-stil.

Sverre Krog Sundø spilte forrige runde mot Karin Hvenekilde. Han hadde egentlig tapt med noen få poeng, sier han, men siden det var så jevnt, ville han telle om spillet. Der fant de ut at de hadde regna feil, og Sverre vinner med ett poeng i stedet. Sverre ligger på 12. plass og Karin på 18. etter runde 10.

Her er bilder av noen scrabblespillere som spiser lunsj:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar