lørdag 20. september 2014

Sjuende runde

Resultater: http://live.scrabbleforbundet.no/nm2014/html/index.html

I forrige runde la Sunniva Rudstrøm HURIENE mot Helen Johansen. I pausen etter spillet slo de opp ordet i Tanums, for de visste ikke hva det betød. Her poserer de som:
 Evige unge kvinner i Koranens paradis - huriene


 Jørgen Hagen er en av NM-debutantene, en klasse som har egen premiering. Han har kun deltatt på to scrabbleturneringer før, og i årets NM har han startet bra, og ligger på 10. plass etter seks runder. På Wordfeud kaller han seg apokryfen og på bildet venter han spent på oppsettet for dagens siste runde. Han skal spille mot foreløpig førsteplassinnehaver, Tom Bovim. Lykke til.

Jeg slår av en prat med brødrene Bovim. Jeg spør den antatt beste av dem, Kim, hvordan det er å ha storebror Tom foran seg på tabellen. Han sier at bortsett fra seg selv, er det Tom han helst vil at skal vinne. Tom forklarer hva som har vært dagens strategi: "Å trekke de gode brikkene". Så det så.

 -Tom og Kim, kan dere se litt mer ut som brødre? Der ja, takk


I starten av runde sju går jeg bort til spillet mellom Eskil Åsmul og Thomas Kjetland. Thomas har lagt ut ordet TUNGSTEN*. Eskil vet nok at det heter wolfram på norsk, og utfordrer. Thomas må ta tilbake brikkene sine.

 I kampen mellom Kjetil Vee Moen og Helen Johansen legger Kjetil ØRNEEGG*. Helen utfordrer, og det er dessverre ikke godkjent. Etter kampen synes hun at Kjetil fortjener litt hederlig omtale for et godt forsøk, så her er et bilde av Kjetil.

-Kjetil, kan du se litt bitter ut? Var det der bitter? Javel.

 Renate spiller ikke i NM, men har kommet for å være med på fellesmiddagen på Patio. Dit drar vi nå.

 Tilbake i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar