lørdag 20. september 2014

Lunsj

Resultater: http://live.scrabbleforbundet.no/nm2014/html/index.html


Noen bruker lunsjpausen sin til å spise, mens andre tar med Tanumsen sin ut på gata for å lese litt i den. Man kunne kanskje tro at hjernen ble litt lei av ord og sånt, men neida


Etter lunsjpausen samlet alle seg i det ene spillrommet, og det var kåring i NM i Scrabblepoesi. Denne grenen handler om å lage et dikt som inneholder alle 100 brikkene fra et scrabblesett. Alle ordene må være godkjent i følge språkreglementet, og dette diktet, til tross for sin og/å-feil stakk av med seieren (blanke brikker med små bokstaver):

VIL DU VÆRE
MED HJEM Å
SPILLE MED ORD,
BØD HUN.
FULl KLAFF
ROCK OG BANG
SWINGING I KØYA
FJETRET AT SKATTeN
SÅ HVOR BRA EN PASSET


Poesidronning Vibeke Stang Lingås, her med scrabblefjeset på.


Etterpå ble det utdeling av Scrabbleforbundets hederspris, som har fått navnet Gullbrikken. Prisen skal gå til noen som har gjort mye for Scrabble og forbundet. Dette er første gang denne prisen blir utdelt, og juryen holder en tale der det gradvis avsløres hvem vinneren er. Det var visst noen som hadde vært med siden starten, ja, det kunne jo være et tjuetalls mennesker, noen som hadde reist rundt og arrangert en hel del turneringer land og strand, det var visst en dame også, pronomenet "hun" ble brukt, og hun har stått på for å bygge et miljø siden den spede start, og tar alltid godt i mot nye deltagere, og ja oi, det var visst forbundets første president, hvem kan det være montro?

Javisst, ja. Gratulerer, Torill Johansen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar