lørdag 20. september 2014

Femte runde

I kampen mellom Anita Muñoz og Signe Heggset i fjerde runde legger Anita GASSNETT for 140 poeng, som er en kandidat til å vinne høyeste poengsum for et ord-prisen. Ordet ble utfordret, og det står ikke i noen andre ordbøker enn i NSF-ordlista. Heldigvis for Anita står den der.

Jeg har snakket med noen av spillerne. I kampen mellom Eskil Åsmul og Audun Loraas hadde Eskil trukket en brikke for mye. Da er det slik at Audun får snu to av brikkene til Eskil, og bestemme hvilken Eskil skal få, og hvilken som skal tilbake i posen. Audun får valget mellom W og F. Her vil jo de fleste tenke at W er tidenes møkkabrikke, og at Eskil skal få lov til å slite med den. Men på brettet til Audun og Eskil ligger det en C som frister til et lekkert WC-legg til en del poeng. Stian Toft nevner at i hans spill mot Jon Svendsen fikk han lagt W-en til over 60 poeng. Så W-en er ikke alltid en pest og en plage.

Kirsti Næss og Tom Bovim var ubeiseret før fjerde runde, og spilte mot hverande. Jeg møter Kirsti på trappa utenfor og hun forteller at hun hadde tre O-er på første brikkehylle. Kunne du ha lagt HOMOFOB, spør Vibeke. Nei, det kunne hun visst ikke og legger til at hun heller aldri bytter O-er. Hvorfor ikke, spør jeg. Nei, hun foretrakk og legge dem en for en. Det blir det ikke bingo av. Kirsti taper for Tom. De som er ubeseiret etter fire spill er Tom Bovim og Stian Toft. Nå får de spille mot hverandre. Det ser slik ut:


En av fordelene med å være arrangør er at man kan gå rundt å forstyrre spillerne ved å putte et kamera opp i trynet på dem.

 -Hæ, hva skjer?

 -Å, du tar bilde!

-Lookin' at me?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar