lørdag 20. september 2014

Sjette runde

Resultater: http://live.scrabbleforbundet.no/nm2014/html/index.html

Klokka er 17.16. Runde 6 skulle starte 17.15

-Taral, skal vi starte en klokke? Jeg har lyst til å starte en klokke
-Ja, skal vi ikke det? Hvem er det som mangler på bord 2, da?
-Stian Toft.

Faktum er at deltagerne har vært imponerende flinke til å være på riktig sted til riktig tid, så vi har ikke trengt å stille oss det spørsmålet en gang. Men regelen er at hvis du ikke er ved bordet ditt når spillet skal starte, kan turneringsleder starte klokka di. Selv om du heter Stian Toft.


Kanskje trengte Stian en litt ekstra lang pause etter runde fem. Han gikk på et tap mot Tom Bovim, hans første i turneringa. Tom er da ubeseiret. 5-0, med en margin på +750. Det har blitt snakket om outsidere som kunne utfordre Stian i kampen om førsteplassen, og da var det mange som nevnte Toms bror, Kim Bovim, som en av kandidatene. Kim ligger på andreplass på ratinglisten og har vunnet kaffeklubben 5 ganger i år. I løpet av det siste året har han gått opp over 300 ratingpoeng. Etter fem runder ligger han på en 7. plass. 4-1 og +96. Kim spiller i runde 6 mot Eskil Åsmul:

 Stein Olav Høgetveit poserer i bakgrunnen mens han venter på svar på en protest.

Det kommer for en dag at denne nybegynneren Ingrid Melby er kjent for mange NM-deltagere likevel, men da under Wordfeud-nicket Milo-X. Hun var med i Æresligaen i de gode gamle dagene, og spilte flere sesonger i førstedivisjon. Men alle som går fra Wordfeud til Scrabble vet godt at det er en stor forskjell, og 3-2 etter fem runder er et meget godt resultat for en debutant. Hun har faktisk gjort det så bra at hun får spille mot Kirsti Næss:


 -Har vi samme frisør?


Jeg spør Jon Svendsen om en kommentar til bloggen. "Jeg ble voldtatt." sier han etter kampen mot Thomas Kjetland, "Men det må man regne med.", tilføyer han.

 Gjerningsmannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar