søndag 18. oktober 2015

Scrabble-NM 2015

Ordsmeder over det ganske land!

Om kun én uke er det igjen tid for individuelt Scrabble-NM. Forhåndspåmeldingen avsluttes i morgen tidlig. Klikk deg inn her for å melde deg på.
Vi skal spille i kantina til Bryn Eiendom, Nils Hansens vei 2, på Bryn i Oslo. Påmelding, banankakespising og kaffeslurping starter 09.30, og du bør møte opp i god tid før 10.00 for å få bli med på leken. Masse annen deilig informasjon finnes på facebook her og NSF-sida her.


I år igjen er det Anlaug og Taral som styrer showet. De skal sørge for at kaffen alltid er nykokt, at dere følger tidskjemaet, at brikkemajoren får tilgang til posene før rundestart, at DU alltid får underkjent protesten din og at Stian vinner til slutt. De er strenge, men rettferdige, og ganske så flotte å se på.


http://3.bp.blogspot.com/-UbB-WhS7x10/VCMZGgyRadI/AAAAAAAAAMM/cXl_R3kDMDM/s1600/anlaugogtaral.jpgDenne gangen har vi også den noe fryktinngytende, den upåklagelig korrekt antrukkede, den ordkyndige og kunnskapsrike, den WLOH-dømmende og banankakebakende...


..Kirsti Vogt med oss på laget! Selveste Queen of Fucking Everything skal hjelpe til med å slå opp de intrikate intransitive overgangsadverbialene med finitt partisipp, umlaut og schwa. For det er det bare hun som kan. I tillegg skal hun realitetsorientere Sverre når han tror han kommenterer kampen sin live på Eurosport. Også har hun med herlig banankake. For ei dame.

PS. Trenger du å varme opp til helga? Møt opp på Egon Byporten 18.00 på fredag for kosespilling og mingling med likesinnede.

2 kommentarer:

  1. Herlig! Lurer bare på en ting - hva akal til for at noen andre enn Stian vinner til slutt?

    SvarSlett