lørdag 24. oktober 2015

Runde 2

 Dette er kaffetrakteren vår. Den rommer 10 liter kaffe som spillerne drakk opp i løpet av en time. Det er tydelig at Scrabblespillere trenger sentralstimulerende midler for å finne fram til bingoene.


Kjetil Vee Moen var så redd for eventuell kaffemangel at han tok med egen Scrabble-termos. Han har akkurat tapt parti nummer to, og etter to strake tap får vi kommentaren "Det er i oppoverbakke det går oppover".


 På bord en spiller førsterankede Kim mot Stein Olav. Kim virker å sverge til energidrikker som hjerneføde. Stein Olav har inntatt en hardttenkende positur. Det hjalp nok, for han vinner knepent med 35 poeng.

Dommerne har fått besøk fra Jørgen Hagen, som tok en imponerende fjerdeplass i fjorårets NM. Etter forrige runde kom han og motstander Ole Martin på at de hadde glemt å trekke fra poeng for overgått tidsgrense før de leverte inn resultatlappen. Vi blir enige om at så lenge Jørgen og Ole Martin selv er enig i hva som skjedde, kan vi legge inn resultatet på nytt. Jørgen vant 455-351.

Etter to runder har Stian, som har blitt norgesmester 4 av 5 mulige ganger, inntatt lederposisjonen med 2 seire og + 401 i margin. Skal ledelsen vare hele veien inn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar