lørdag 24. oktober 2015

Runde 7

Dette er dagens siste runde. Når den er ferdig drar vi inn til byen og til Dubliner, som er den faste scrabblebula for oslofolk. Der skal vi spise og drikke og analysere scrabbledagen. Folk utenfra er velkommen til å bli med, de også.


I pausen før siste runde slår jeg av en prat med Jon Svendsen. Jon har kommet på pallen de to siste årene, men nå forteller han at han er han nødt til å vinne runde 7, 8 og 9 for å klare å kvalifisere seg til semifinalen. Han spiller altså med kniven på strupen, som jo er vanskelig nok i seg selv, men første hinder på veien er selveste Stian Toft, som Jon har tapt for alle de 6 gangene de har møttes til duell. Stian selv ligger på andreplass etter 6 runder med 5 seire og hele 866 poeng i positiv målforskjell. Han har sålangt den klart høyeste poengsummen av alle deltagerne, så ligger godt an til å gå videre dersom semifinaleplassene avgjøres på margin.
Når jeg er innom dem på bord 3 ser jeg at Stian leder med over 100 poeng, men til gjengjeld sitter Jon med den blanke på brikkehylla. Han sitter med ?EEGJNR, men de bingoene jeg kan se, passer ikke på brettet. Kanskje leserne ser noen?


I sideturneringa ligger Eskil an til å gå av med seieren, og vinneren av oppgjøret mellom Kent og Ann-Mari kommer til å ta andreplassen. Vi skal ha premieutdeling og kåring av beste bingo før vi drar vår vei i kveld.Slik ser premiebordet ut

Hovedpremie og gull-, sølv- og bronsemedaljer.Sees i morgen. Vi koker kaffe fra 09.30 og starter klokkene deres fra 10.00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar