søndag 25. oktober 2015

Runde 9

I løpet av denne runden skal det avgjøres hvilke fire spillere som går videre til semifinalen. Det står mellom seks spillere som møter hverandre i runden; Stian Toft mot Audun Loraas, Knut Helset mot Kirsti Næss og Nils Lian mot Kim Bovim.

Først ferdig er Nils og Kim der Kim går slukøret fra spillebordet. Han har tapt, og er garantert ute av dansen. Nils må vente på de andre oppgjørene, for å få vite om han har klart semifinaleplass.


Stian har såpass god målforskjell at han nesten er garantert videre. Men Audun kan klare å karre seg videre hvis han vinner med såpass margin at han går forbi de andre med like mange seire.

 Halvveis i kampen er det jevnt mellom de to, og Audun sitter med den blanke brikken, etter å ha bytta. Han prøver seg på HOFTENDE* fordi han vet at HOFT går, og tenker det muligens kan være imperativ av et verb. Stian utfordrer. Deretter prøver Audun seg på KÅST* og KÅSE*, og det går 4 runder uten at han får poeng. Stian havner litt forran, og når Audun endelig får en bingo har Stian sørget for at posen er full av fæle konsonanter. Det ender 500-358, og Audun er ute av dansen.


Det er vanskelig for å lese på ansiktsuttrykkene til de to hvem som har vunnet og hvem som har tapt, men sånn så de altså ut etter at kampen var over.
Knut slår Kirsti med 160 poeng, men det viser seg å ikke ha så mye å si, for de er videre begge to.

I semifinalene skal Kirsti møte Stian og Knut møte Nils. Resten kjemper om de øvrige plassene fra 5 til 36. Følg gjerne med her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar