lørdag 24. oktober 2015

Første runde

 Sånn så turneringslokalet ut før turneringsstart. Tomt og fredelig før det hele braker løs. Lokalet er veldig fint for scrabblespilling, men litt mindre fint til røyking og toalettgåing. Turneringsleder må passe på at alle har sluppet inn i lokalet igjen før neste runde, før hun brutalt og nådeløst starter klokkene deres.


 Etterhvert møtte 36 deltagere opp. I tillegg har vi 3 fantastiske dommere/arrangører/kaffekokere og en Renate på kjøkkenet. Senere i dag blir det sideturnering, med 4-5 deltagere, så til sammen nærmer vi oss deltagerrekorden fra Wordfeud-bølge-året 2013.

 Resultatservicen er bedre enn ved tidligere mesterskap. På denne skjermen kan man lese seg frem til hvilken plass man ligger på i turneringa, hvordan det gikk i forrige kamp, og hvem man skal møte i neste runde. For de som sitter hjemme og lurer på hvordan det går, kan man få tilgang til alle resultater på live.scrabbleforbundet.no
Audun Loraas venter på svar på NMs første protest. I bakgrunnen kan vi se spillere på bord 1 og 2. Kirsti Vogt, med banankake, slår opp i Tanums. Legge merke til hennes raffe Queen of Fucking Everything-krus.

Etter første runde leder Vibeke Stang Lingås etter å ha slått NM-debutant Trond Hammervolld 509-312.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar