lørdag 24. oktober 2015

Runde 6

 Kent har frirunde fra sideturneringa, og får spørsmål om hvorfor han ikke deltar på det ordentlige mesterskapet. Han sier han har prioritert søvn og kjærlighet, men at han ikke klarte å holde seg borte fra arrangementet fullstendig. I tillegg vil han gjerne støtte opp om sideturneringa, som han synes er et flott tiltak. Han bruker pausen på å saumfare premiebordet og å lese seg opp på nyttige ord. Han tror at Stian kommer til å stikke av med seieren i NM i år igjen, men han håper på en ny vinner i år for variasjonens skyld. Det han håper mest på er at vinner av beste bingo også skal stikke av med pokalen, fordi han synes det er en poetisk rettferdighet at den som legger det vakreste ordet også vinner turneringa.


 Mens jeg vandrer rundt i lokalet ser Jon Svendsen tomt på meg og utbryter Hvorfor driver vi med det her, egentlig? Etter en knallgod start, har presidenten gått på et forsmedelig nederlag mot s\den ubeseirede trønderen Nils Lian, og har til sammen 4 seire og 2 tap.

I det andre toppoppgjøret i runde 6 ligger foreløpig ubeseirede Kirsti Næss an til å gå på et tap. Etter at Kim la STAVNENE, utfordret Kirsti ordet, og det viste seg at det var godkjent. Dermed får Kirsti 10 minuspoeng, og det ser vanskelig ut for henne å snu kampen.

Så langt i turneringen har vi blant annet fortært
30 liter kaffe
3 banankaker
18 bananmuffins

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar