tirsdag 3. mars 2015

NM for tremannslag 2015 - 10. Flytebrikkene

Velkommen til årets første norgesmesterskap i Scrabble! Denne gangen er det tremannslag som skal til pers, og med bare noen få døgn igjen til avlegg er det på tide å få sparket liv i mediehypen. Over de neste par dagene komme jeg til å publisere en kort presentasjon av hvert av de ti lagene som skal delta. Som seg hør og bør starter jeg nederst på lista, med ...

Flytebrikkene (Gjennomsnittsranking 1313)

Moen jr. i godlune
Flytebrikkene domineres av to generasjoner Moen. Senior Tom har bare syv rankede kamper under beltet, men kan vise til en imponerende karriere i WLoH, der han har vunnet førstedivisjon intet mindre enn fire ganger! Sønnen Kjetil begynner etterhvert å bli en rutinert spiller, med over hundre kamper spilt og med stødig oppadgående ratingkurve i de siste sytti. Til å takle de aller tøffeste motstanderne har de hyret inn Sunniva Rudstrøm. Sunniva har også fått loggført nesten hundre kamper siden debuten for halvannet år siden, og de fleste har etterhvert erfart at når hun er i slaget kan hun være en trussel for de aller beste.

Fellesnevneren for spillerne på dette laget er at de har vel så imponerende resultater å vise til i Wordfeud som i ranket livespill. Dersom de klarer å hente ut noe av dette uutnyttede potensialet har de all mulighet til å klatre fra sin foreløpige sisteplass på tabellen.

1. Sunniva Rudstrøm (1447.34)
2. Kjetil Vee Moen (1318.12)
3. Tom Moen (1174.05)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar