fredag 6. mars 2015

2. Innvigd Taksonomi

2. Innvigd Taksonomi (Gjennomsnittsrating 1724)

Dersom du stokker om på bokstavene i Innvigd Taksonomi, får du ... Oi.

... Kakafonisk Dysenteri? Nei ...

Infantil Detonasjon? ... Kambodsjansk Determinant? Øh, unnskyld meg et øyeblikk.

Nei, det går da heller ikke. Jeg har jo hverken B, E eller R.

Kognitiv Dominans! Det er unektelig noe uforløst over dette laget med det ambisiøse navnet, kanskje hadde de håpet på noe mer enn to bronsemedaljer og en fjerdeplass på tre forsøk i Osloligaen. Men om samovaren lar vente på seg, kanskje tiden er kommet til å heve et annet trofé.
Et annet trofé
Forutsetningene er på alle måter til stede. I tredjeposisjon, ranket nest høyest av treerne og bedre enn sju av ti enere: Joel Chelliah. Joel har ikke spilt mye det siste året, men det han har levert har vært solid, og eventuelle optimistiske sisteskanser som håper at han skal være rusten står i fare for å få passet sitt påskrevet.

I andreposisjon finner vi lagets vikar, Kirsti Vogt. Kirsti ville vært ranket nederst dersom hennes faste lag, Gompelandslaget, hadde valgt å stille, og de andre treerne priser seg nok lykkelig for at det ikke er tilfelle. Toerne har ingen grunn til å være særlig mye mer fornøyd, Kirsti er forhåndsranket på tredjeplass i den bølingen.
Det hjelper ikke å smiske, Kirsti både spiller og dømmer deg i senk.
Dommeren selv var på sitt beste da hun var en hårsbredd fra å vinne Kaffeklubben Oslo sammenlagt i 2013, det er akutt fare for at hun har planer om å vinne noe igjen snart. Og hvem bedre til å hjelpe henne med det enn denne mannen:
Du får ikke det gliset der av å tape kamper.
Møre-cowboy og lagleder, Knut "harryhotspur" Helset. Ni turneringsseiere på søtten forsøk, og da gidder jeg ikke engang å telle kaffeklubben. Fire hundre og trettisju poeng, en komma førtitre bingoer og en seiersrate på søttitre prosent pr. spill. Mot Norges tøffeste motstand. Seksti fattigslige poeng fra den hittil så godt som fredede førsteplassen på ratinglista. En av Norges i særklasse beste spillere.


Men så er det altså sånn at selv ikke dette beistet av en spiller, selv ikke denne knallsterke lagoppstillingen, får noe gratis her i verden. Enn så bunnsolid dette laget fremstår, klarer de ikke helt å snappe favorittstempelet fra ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar