søndag 29. oktober 2017

Snart finalespill

Etter ni runder skal det avgjøres hvem som kommer til semifinale. Stian og Kim er allerede klare, og møter hverandre i runde 9. Vinneren får førsteplassen, og antatt lettest motstand i semifinalen.

Stian har brikkene AENRRST og prøver seg på TRANSER. TRANSER og det tilstøtende ordet PØKA blir utfordret av KIM. Det kommer tilbake som ikke godkjent, og Stian prøver TRANSER et annet sted. Kim utfordrer igjen, og det er fremdeles underkjent. Ordet TRANSE i betydningen "en transseksuell person" har ikke blitt lagt inn med den betydninga i ordlista ennå, og den andre betydningen kan ikke bøyes i flertall. Stian finner frem til ARTSREN på tredje forsøk, og Kim slår tilbake med en trippel-trippel gjennom N-en i ARTSREN, nemlig DANISERT for godt over hundre poeng. Kim leder da lenge helt til Stian binger ut i siste legg med DØDSFALL, og Kim får minus for alle brikkene på hylla si.


Eva og Knut spiller om den siste semifinaleplassen. Knut legger BARKØ, som blir utfordret av Eva.
Datamaskinen sier at BARKØ er godkjent. I neste trekk prøver Eva å utvide ordet til BARKØA, men det vil ikke ordlista ha noe av, BARKØ er kun et hankjønnsord. Knut vinner kampen til slutt, og er klar for finale.

Tom er også klar for semifinale, og har fått frirunde. Jeg spør han hvem han helst vil møte i semifinalen, og han vil aller helst ikke møte noen av dem. Han sier at han har mest erfaring med å spille mot broren sin, Kim, og at de andre potensielle motstanderne er mer skumle.Kim møter Tom i den ene semifinalen, og Stian møter Knut. De spiller best av to partier i semifinalen. Finalen spilles best av tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar