lørdag 28. oktober 2017

Norgesmesterskap 2017

31 spillere, to dommere og en tilskuer er samlet på Haraldsheim i Oslo denne helga for å avgjøre hvem som er Norges beste brikkeflytter.

Først noen velkomstord fra presidenten, Eva Marie Wathne. 
Dette er det åttende norgesmesterskapet arrangert av Norsk Scrabbleforbund.


En glad gjeng venter i spenning på at første runde skal starte

Første runde

Ingen kan FORUTSI utfallet i turneringen. Men Andreas Winnem fra Trondheim gikk seirende ut av første runde, mot Hilde Nordnes fra Bergen.

Dommertaral har begge macene med seg.

Knut smiler lurt. Det var før han tapte mot Kjell Ivar Dybvik. En høyst overraskende seier for lavesteratede Kjell Ivar.

I kampen mellom Thomas Kjetland og Hanne Hagen har det endt med seier til Hanne med et poengs margin. Thomas krever omtelling. Dette kan være lurt, da det er lett å regne feil i kampens hete. 

I omtellinga finner de at Thomas har gitt seg selv to poeng for lite for FLIKK i andre trekk. Plutselig er det han som ligger an til å vinne! De fortsetter å telle resten av partiet, og helt på slutten har Thomas faktisk gitt selv selv to for mange poeng for TORDNETE i nest siste legg, og dermed utlignes den ene feiltellinga med den andre, og Hanne beholder den knappe seieren.

Hanne ble så glad.

Og Thomas ble så lei seg. 

Etter første runde leder Stian Toft med 1 seier og pluss 339 i margin. Resultatene oppdateres fortløpende på http://live.scrabbleforbundet.no/nm2017/html/index.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar